Ben ik een ondernemer

Heeft u een dringende vraag over Ondernemerschap? Wij beantwoorden deze graag.

In één dag weten of het ondernemerschap bij u past

U droomt ervan: voor uzelf beginnen! En laten we eerlijk zijn: wie wil dat nou niet? Eigen baas zijn, zelf bepalen wat u doet. Wanneer u dat doet. Wat het op moet leveren. Wat een vooruitzicht! Waar wacht u eigenlijk nog op? U hebt vakkennis en ervaring, hebt echt wat te bieden in uw vakgebied. Natuurlijk ziet u volop kansen en mogelijkheden. Dus: aan de slag! Of…

Uw zekerheden opgeven voor een droom is nogal een stap. En u hebt natuurlijk ook uw verantwoordelijkheden. Goed om eens wat zaken uit te zoeken voor u zich in het avontuur stort? De Keuzeversneller geeft zicht op:

  • Waarom ondernemen?
  • Bent u commercieel genoeg?
  • Durft u risico's te nemen?
  • Hoe klantgericht bent u eigenlijk?
  • Waarin onderscheidt u zich van anderen?

De Keuzeversneller brengt uw ondernemerskwaliteiten in beeld. In één dag. Het wordt een dag hard werken met drie professionals. Een diepte-interview. Intensieve gesprekken over de MDI - analyse die u vooraf maakt. Over de oefeningen die u doet en die zijn toegespitst op uw situatie. U krijgt stevige feedback.

Met het volledige rapport dat uit deze dag volgt, wordt zichtbaar of het ondernemerschap bij u past. U weet meteen of u er aan moet beginnen. Of toch beter van niet.

De Keuzeversneller vooraf. Levert meer op dan een faillissement achteraf.

Ondernemerschap in beeld. In één dag weten wat u te doen staat.

Contact opnemen

Neem contact met ons op.

Weten wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie?

Met de Keuzeversneller weet u in één dag hoe u er voor staat, nu en voor de toekomst.