Case Studies

 • GGD Nederland

  In één dag ben ik volledig “door elkaar geschud” en de emoties volgden elkaar in rap tempo op.

  Toen ik in opdracht van mijn werkgever een Pilot mocht doen voor de Keuzeversneller was ik direct enthousiast. De Keuzeversneller leert iemand in korte tijd te achterhalen waar hij echt goed in is, wat hij wil en geeft richting. Vooraf aan de “Keuzeversneller dag” heb ik een assessment gedaan en besproken. Een leuke voorbereiding waar ik met veel plezier op terugkijk. De dag van de Keuzeversneller is een dag die ik niet meer zal vergeten. In één dag ben ik volledig “door elkaar geschud” en de emoties volgden elkaar in rap tempo op. Van kwetsbaar tot boos en van verdrietig tot euforisch… Aan het einde van de dag was ik leeg en ook de dagen erna was ik aan het bijkomen van wat mij was “overkomen”. Nu ik erop terugkijk is voor mij juist dit de kracht van de Keuzeversneller. In één dag word je volledig ‘ge-Reset’. En wat een mooie manier om dat in zo’n intieme setting te doen met mensen die er stuk voor stuk zijn om jou verder te helpen naar het volgende level, zowel horizontaal als vertikaal. Ik geloof in de kracht van de Keuzeversneller en ben er van overtuigd dat dit veel mensen kan helpen een volgende stap te nemen.

  Anita Verkleij,
  GGD Nederland

 • Alticom BV

  Mijn ervaring met de Keuzeversnellers. Aan de hand van de MDI wordt er eerst een volledig maar vooral nuttig verslag over je gedrag en drijfveren gemaakt. Je basisstijl (voorkeursgedrag) maar ook je responsstijl worden uitgebreid bepaald en beschreven (hoe zien collega’s jou en hoe reageer je in werksituaties). Kortom, een spiegel die inzicht geeft in je attitude ten opzichte van je collega’s, maar vooral ook hoe jezelf eigenlijk wilt zijn.... In één dag word je vervolgens door drie “Keuzeversnellers” met verschillende achtergronden op diverse gebieden geconfronteerd met jezelf. Dit gebeurt op een prettige doch kritische manier. Dat geeft je nieuwe handvaten om verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Kortom; druk een keer op je eigen “Reset­knop” en laat de Keuzeversnellers deze herstart begeleiden, dan weet ik zeker dat je daarna net als ik weer gemotiveerd bezig bent met je kwaliteiten optimaal te benutten!
  Rudi Verzuu,
  Alticom BV

 • DGA Contact Center Cloudware BV

  In een efficiënt georganiseerde dag van 3 kanten goede professionele feedback krijgen heeft mij erg geholpen het middenlange­termijn pad veel scherper in beeld te krijgen. Die focus geeft mij meer lol in m'n werk.
  Paul Harts,
  DGA Contact Center Cloudware BV

Weten wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie?

Met de Keuzeversneller weet u in één dag hoe u er voor staat, nu en voor de toekomst.