Outplacement

Heeft u een dringende vraag over Outplacement? Wij beantwoorden deze graag.

 • U bent werkgever. Met een medewerker voor wie geen plaats meer is in uw bedrijf. Om wat voor reden ook. De beslissing is genomen: het wordt outplacement. Natuurlijk gunt u de medewerker een goede nieuwe betrekking en wilt u de uitstroom goed laten begeleiden. U vraagt zich wel af:

  • Hoe wordt en blijft de medewerker gemotiveerd voor een outplacementtraject?
  • Waarom duren outplacementtrajecten vaak maandenlang terwijl toch duidelijk is dat de medewerker gaat vertrekken? Dat moet sneller kunnen.
  • Waar moet ik zijn voor een doelmatige uitstroom naar een nieuwe werkplek die recht doet aan de persoon en de kwaliteiten van de medewerker?

  De Keuzeversneller brengt in één dag de specifieke kwaliteiten van uw medewerker in beeld. Ook de persoonlijke voorkeuren en uitdagingen. Na deze dag is de koers voor de uitstroom helder. In een traject van maximaal drie maanden begeleidt De Keuzeversneller uw medewerker gegarandeerd naar een passende nieuwe werkplek. Volgens het principe “No cure, no pay”. Gaat uw medewerker deze uitdaging aan?

 • U bent een werknemer voor wie geen plek meer is in de organisatie: het wordt outplacement. Een teleurstelling. Of juist een opluchting. U zit wel met vragen:

  • Hoe kom ik op korte termijn aan een nieuwe werkplek?
  • Ik werk al jaren bij deze organisatie. Maar wat kan ik eigenlijk? En wie zit daarop te wachten?
  • Ik ben zo kwaad dat ze mij eruit zetten!
  • Dat er geen plek meer voor mij is, is een grote teleurstelling. Ik zie niet hoe het verder moet met mijn loopbaan. Wat nu?
  • Zijn er zaken die ik zelf wil of moet veranderen? Welke dan? En hoe?

  De Keuzeversneller verheldert het zicht op het vervolg van uw loopbaan. In één dag. Het wordt een dag hard werken: intensieve gesprekken met drie professionals. Over de MDI - analyse die u vooraf doet, tijdens een diepte-interview, over de oefeningen die u doet, toegespitst op uw situatie. U krijgt stevige feedback. Met het actieplan dat uit deze dag volgt, kunt u concreet aan de slag. De Keuzeversneller leidt u binnen maximaal drie maanden naar een nieuwe werkomgeving die past bij u en uw kwaliteiten. Zo wordt outplacement een uitdaging. Gaat u die aan?

  Outplacement in beeld. In één dag weten waar u aan toe bent.


Contact opnemen

Neem contact met ons op.

Weten wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie?

Met de Keuzeversneller weet u in één dag hoe u er voor staat, nu en voor de toekomst.