Werkwijze

In één dag weten waar u aan toe bent.

Snel en intensief


Wilt u met De Keuzeversneller ontdekken waar u aan toe bent? Dan staan wij één dag volledig tot uw dienst. Om te verhelderen, te prikkelen, te stimuleren en u uit te dagen. Zodat u tot een hernieuwde kennismaking komt met u zelf. Laat u verrassen door wat er boven komt. U krijgt helder zicht op de stappen die u kunt nemen in uw loopbaan.

Persoonlijk


Wij kiezen een bijzondere locatie die past bij u. Die inspirerend is. En u helpt om los te komen van de dagelijkse praktijk van uw werk. Meestal maakt een deelnemer van tevoren een MDI gedrag - en drijfverenanalyse, die dient als leidraad voor het diepte-interview.
Bij het dagprogramma dat op uw situatie wordt toegespitst, staat de vraagstelling van de opdrachtgever centraal. Aangevuld met persoonlijke vragen van de deelnemer.
Het diepte-interview wordt gedaan door één Keuzeversneller. Om aan te vullen of feedback te geven, zijn beide andere Keuzeversneller ook aanwezig. Elk van hen heeft een specifieke achtergrond en eigen inbreng waardoor een totaalbeeld ontstaat. Van u en uw situatie.
Terwijl u even tot rust komt in de ochtendpauze en geniet van de omgeving, stellen de Keuzeversnellers ter plekke uw specifieke dagprogramma op. Zij maken daarbij een keuze uit onder andere:

• Spiegelen
• Creatieve opdrachten
• Rollenspelen
• Oefeningen door presentaties
• Improvisatieoefeningen

Efficiënt


U krijgt stevige feedback op de oefeningen. Verhelderend. Een concreet actieplan is het resultaat van deze dag. En u heeft zin om stappen te zetten, daar kunt u op rekenen! Ook krijgt u aanbevelingen voor verdere ontwikkeling, persoonlijke groeimogelijkheden of het opruimen van belemmeringen die groei in de weg staan als dit aan de orde is.
Één dag investeren, optimaal rendement. Gaat u de uitdaging aan?

Contact opnemen

Peter Barsingerhorn :

Peter Barsingerhorn

peter@keuzeversneller.com

Weten wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie?

Met de Keuzeversneller weet u in één dag hoe u er voor staat, nu en voor de toekomst.